Giriş Kayıt
Pierrick Faour

Pierrick Faour


Casting

Pierrick Faour, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eleman
2004 Dram Casting 7.1 1,289
1997 Macera Casting    

Hazır Giyim
1994 Komedi Taşıma Bölümü 5.0 12,562

Kraliçe Margot
1994 Biyografi Casting 7.5 14,749
1992 Aksiyon Casting 4.7 290
Film Altyazıları
Upgrade (11,974) Tag (6,473) Deadpool 2 (6,175) Avengers: Infinity War (3,278) Skyscraper (2,495) The Endless (2,302) Adrift (2,039) Ah-ga-ssi (813) Bad Samaritan (789) Down a Dark Hall (682)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,109) The 100 (2,080) Better Call Saul (2,070) La casa de papel (2,064) Suits (1,523) Yellowstone (1,234) Friends (1,111) Vikings (1,094) Black Mirror (1,089) Westworld (997)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018