Giriş Kayıt
Pierrick Faour

Pierrick Faour


Casting

Pierrick Faour, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eleman
2004 Dram Casting 7.1 1,381
1997 Macera Casting 7.8 396

Hazır Giyim
1994 Komedi Taşıma Bölümü 5.1 13,567

Kraliçe Margot
1994 Biyografi Casting 7.5 15,077
1992 Aksiyon Casting 4.7 338
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019