Giriş Kayıt
Pierrick Faour

Pierrick Faour


Casting

Pierrick Faour, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eleman
2004 Dram Casting 7.1 1,289
1997 Macera Casting    

Hazır Giyim
1994 Komedi Taşıma Bölümü 5.0 12,562

Kraliçe Margot
1994 Biyografi Casting 7.5 14,749
1992 Aksiyon Casting 4.7 290
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,424) Castle Rock (3,772) The 100 (2,368) Sharp Objects (2,268) La casa de papel (2,157) Preacher (1,671) Suits (1,371) Vikings (1,156) Friends (1,004) Black Mirror (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018