Giriş Kayıt
Felix Fanzega

Felix Fanzega


Felix Fanzega,

Katil Yılanlar (2006), Superbabies: Baby Geniuses 2 (2004), Kim Bu Adam? (1989), Hayalet Sesler 2 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Taşıma Bölümü 5.7 12,080

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 124,266

Yeniden Başlamak
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.0 26,694

Geçmişin Peşinde
2005 Dram Taşıma Bölümü 6.6 6,208
2004 Komedi Taşıma Bölümü 2.0 28,097
2003 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 178,940

Onlar
2002 Korku Taşıma Bölümü 4.8 11,741

Balistik
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.6 17,909

Kamuflaj
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.7 1,411

En Güzel Köpek
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.5 50,463
1996 Komedi Taşıma Bölümü 4.9 4,046
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.0 4,435
1991 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 2,320
1989 Bilim-Kurgu 5.2 942

Kim Bu Adam?
1989 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 14,004
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018