Giriş Kayıt
Felix Fanzega

Felix Fanzega


Felix Fanzega,

Katil Yılanlar (2006), Superbabies: Baby Geniuses 2 (2004), Kim Bu Adam? (1989), Hayalet Sesler 2 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Taşıma Bölümü 5.7 12,032

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 123,816

Yeniden Başlamak
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.0 26,574

Geçmişin Peşinde
2005 Dram Taşıma Bölümü 6.6 6,180
2004 Komedi Taşıma Bölümü 2.0 27,970
2003 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 175,464

Onlar
2002 Korku Taşıma Bölümü 4.8 11,642

Balistik
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.6 17,823

Kamuflaj
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.6 1,407

En Güzel Köpek
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.5 50,233
1996 Komedi Taşıma Bölümü 4.9 3,987
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.0 4,415
1991 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 2,297
1989 Bilim-Kurgu 5.2 940

Kim Bu Adam?
1989 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 13,921
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018