Giriş Kayıt
Richard Fantl

Richard Fantl (57)


Editör, Editör

Richard Fantl, 21 Ekim 1903 Chicago, Illinois, ABD doğumlu editör, editör.

Framed (1947), Ladies of the Chorus (1948), The Nevadan (1950), The Boogie Man Will Get You (1942) gibi yapımlarla biliniyor.

Richard Fantl, 29 Mart 1961 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Ekim 1903
Ölüm Tarihi: 29 Mart 1961
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 Dram Editör 7.6 48
1957 Komedi Editör
Editorial Department
8.3 130
1952 49 Macera Editör 5.0 142
1952 49 Western Editör 6.0 163
1951 48 Macera Editör 5.0 56
1951 48 Aksiyon Editör 6.8 223
1950 47 Aksiyon Editör 6.4 71
1950 47 Western Editör 6.3 611
1948 45 Müzikal Editör 6.1 800
1947 44 Suç Editör 7.0 1,037
1946 43 Komedi Editör 6.6 9
1946 43 Suç Editör 6.8 474
1942 39 Komedi Editör 6.0 640
1940 37 Romantik Editör 7.6 8
1940 37 Western Editör 7.3 22
Film Altyazıları
Venom (3,363) A Simple Favor (2,949) First Man (2,160) Roma (2,154) Between Worlds (1,379) Lukas (1,229) The House with a Clock in Its Walls (1,182) The Predator (1,101) Sky Hunter (915) Mowgli (864)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,170) Arrow (3,136) The Flash (2,127) Supernatural (2,115) Supergirl (1,705) Counterpart (1,134) La Casa de Papel (928) Friends (783) The Big Bang Theory (749) Doctor Who (725)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018