Giriş Kayıt
Franco Fantini

Franco Fantini


Franco Fantini,

Yıldız Avcısı (1995), Yor (1983), Son Gülüş (1998), (1997) Hayat Güzeldir (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Çeşitli    

Düşler, Tutkular ve Suçlar
2003 Dram Çeşitli 7.2 95,554
2000 Dram Çeşitli 7.5 75,898

Son Gülüş
1998 Dram Çeşitli 6.9 590

Hayat Güzeldir
1997 Komedi Çeşitli 8.6 516,839

Çalınmış Güzellik
1996 Dram Çeşitli 6.6 22,713

Yıldız Avcısı
1995 Dram Çeşitli 7.3 3,816

Yor
1983 Aksiyon Çeşitli 4.2 1,992
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,213) Better Call Saul (3,306) The 100 (2,185) La casa de papel (2,059) Sharp Objects (1,480) Suits (1,424) Vikings (1,179) Friends (1,101) Black Mirror (1,031) Yellowstone (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018