Giriş Kayıt
Franco Fantini

Franco Fantini


Franco Fantini,

Yıldız Avcısı (1995), Yor (1983), Son Gülüş (1998), (1997) Hayat Güzeldir (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Çeşitli 7.1 395

Düşler, Tutkular ve Suçlar
2003 Dram Çeşitli 7.2 96,556
2000 Dram Çeşitli 7.5 76,789

Son Gülüş
1998 Dram Çeşitli 6.9 660

Hayat Güzeldir
1997 Komedi Çeşitli 8.6 523,764

Çalınmış Güzellik
1996 Dram Çeşitli 6.6 22,926

Yıldız Avcısı
1995 Dram Çeşitli 7.4 4,359

Yor
1983 Aksiyon Çeşitli 4.3 2,369
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018