Giriş Kayıt
Franco Fantini

Franco Fantini


Franco Fantini,

Yıldız Avcısı (1995), Yor (1983), Son Gülüş (1998), (1997) Hayat Güzeldir (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Çeşitli 7.1 397

Düşler, Tutkular ve Suçlar
2003 Dram Çeşitli 7.2 98,329
2000 Dram Çeşitli 7.5 78,086

Son Gülüş
1998 Dram Çeşitli 6.9 674

Hayat Güzeldir
1997 Komedi Çeşitli 8.6 535,636

Çalınmış Güzellik
1996 Dram Çeşitli 6.6 23,343

Yıldız Avcısı
1995 Dram Çeşitli 7.4 4,410

Yor
1983 Aksiyon Çeşitli 4.3 2,415
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019