Giriş Kayıt
James Fantin

James Fantin


Görsel Efekt, Editör

James Fantin, görsel efekt, editör.

Proof (2015), The Suite Life Movie (2011), The Deal (2005), Girl Vs. Monster (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlüğün Elli Tonu
2018 Dram Çeşitli 4.5 38,015

Karanlığın Elli Tonu
2017 Dram Çeşitli 4.6 76,990
2016 Animasyon Çeşitli 5.7 12,750

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 202,724
2015 Dram Çeşitli 7.0 3,252

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Çeşitli 4.1 271,284
2014 Dram Çeşitli 5.0 693

Sözcükler ve Resimler
2013 Komedi Çeşitli 6.6 8,988
2012 Komedi Çeşitli 5.7 2,114
2012 Kısa Metraj Çeşitli
7.9 8
2011 Macera Çeşitli 5.5 2,630
2010 Bilim-Kurgu Çeşitli 4.6 480
2010 Dram Çeşitli 6.4 11,630
2010 Dram Çeşitli 7.9 1,479

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi Çeşitli 4.8 39,227

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 69,417

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt 4.5 1,943

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 137,062

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 33,665
2005 Suç Çeşitli 5.0 1,740

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Çeşitli 6.3 62,928

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Çeşitli 8.1 55,514

Kor
2003 Aksiyon Çeşitli 5.5 84,569
2002 Gerilim Çeşitli 4.9 318
2001 Macera Çeşitli 7.5 106,672
2000 Aksiyon Çeşitli 7.4 28,259
1998 Komedi Çeşitli 5.4 7,910
1997 Aksiyon Editorial Department 6.6 498

Karanlık Adam 3: Öl Karanlık Adam Öl
1996 Aksiyon Çeşitli 4.8 3,102
1995 Komedi Çeşitli 4.8 1,851
1992 Aksiyon Çeşitli 7.1 372
Film Altyazıları
Venom (3,137) A Simple Favor (2,815) First Man (2,025) Roma (1,721) Between Worlds (1,297) Lukas (1,101) The Predator (1,037) Sky Hunter (886) Mowgli (809) Goosebumps 2: Haunted Halloween (781)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,000) Vikings (2,944) The Flash (1,953) Supergirl (1,659) Supernatural (1,642) Counterpart (1,120) La Casa de Papel (886) Friends (737) The Big Bang Theory (716) Doctor Who (680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018