Giriş Kayıt
James Fantin

James Fantin


Görsel Efekt, Editör

James Fantin, görsel efekt, editör.

Proof (2015), The Deal (2005), Slam Dunk Ernest (1995), (2015) Grinin Elli Tonu (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlüğün Elli Tonu
2018 Dram Çeşitli 4.5 35,281

Karanlığın Elli Tonu
2017 Dram Çeşitli 4.6 75,484
2016 Animasyon Çeşitli 5.7 12,461

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 200,634
2015 Dram Çeşitli 7.0 2,830

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Çeşitli 4.1 268,881
2014 Dram Çeşitli 5.2 487

Sözcükler ve Resimler
2013 Komedi Çeşitli 6.6 7,985
2012 Komedi Çeşitli    
2012 Kısa Metraj Çeşitli
8.3 6
2011 Macera Çeşitli    
2010 Bilim-Kurgu Çeşitli 4.6 448
2010 Dram Çeşitli 6.4 10,881
2010 Dram Çeşitli 8.1 1,268

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi Çeşitli 4.8 30,413

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 68,916

Uzay Patileri
2009 Macera Görsel Efekt 4.5 1,740

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 136,543

Garfield 2
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 33,286
2005 Suç Çeşitli 5.0 1,677

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Çeşitli 6.2 61,487

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Çeşitli 8.1 55,048

Kor
2003 Aksiyon Çeşitli 5.5 84,218
2002 Gerilim Çeşitli 4.9 311
2001 Macera Çeşitli 7.5 106,167
2000 Aksiyon Çeşitli 7.4 28,077
1998 Komedi Çeşitli 5.4 7,345
1997 Aksiyon Editorial Department 6.6 425

Karanlık Adam 3: Öl Karanlık Adam Öl
1996 Aksiyon Çeşitli 4.8 3,063
1995 Komedi Çeşitli 4.6 1,375
1992 Aksiyon Çeşitli 7.2 346
Film Altyazıları
The Meg (3,429) Ant-Man and the Wasp (3,146) Apostle (2,544) The Spy Who Dumped Me (1,603) I Still See You (1,184) Destination Wedding (1,099) Deadpool 2 (1,061) The Equalizer 2 (1,022) Skyscraper (844) UFO (771)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018