Giriş Kayıt
Neil Fallon

Neil Fallon


Kameraman, Sesler

Neil Fallon, kameraman, sesler.

Şenlik Ateşi (1990), The Pick-up Artist (1987), Manhattan Projesi (1986), Hackers (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günlük
1995 Biyografi Kameraman 7.3 90,848
1995 Komedi Kameraman 6.2 59,950
1994 Aksiyon Kameraman 5.8 6,484

Carlito'nun Yolu
1993 Suç Sesler 7.9 180,316

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Kameraman 5.5 19,557
1990 Komedi Kameraman 5.6 11,148

Çalışan Kız
1988 Komedi Kameraman 6.8 46,270
1987 Komedi Kameraman 5.2 5,545

Manhattan Projesi
1986 Komedi Kameraman 6.1 4,658

Dehşet Sokağı 2
1982 Dram Sesler 5.5 8,672
1979 Komedi Sesler 6.3 389
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,867) Suits (1,740) The Sinner (1,625) Shameless (1,496) La Casa de Papel (1,335) Fear the Walking Dead (1,306) Castle Rock (1,258) Bodyguard (1,199) Mayans M.C. (1,159) The 100 (1,080)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018