Giriş Kayıt
Gemma Fallon

Gemma Fallon


Yapım Yöneticisi

Gemma Fallon, yapım yöneticisi.

Ağlatan Oyun (1992), Arkadas çevresi (1995), O Da Bir Ana! (1996), Hear My Song (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

O Da Bir Ana!
1996 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 2,139

Arkadas çevresi
1995 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 7,466
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 1,336

Ağlatan Oyun
1992 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 46,036
1992 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 909
1991 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 1,295
1991 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 512
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018