Giriş Kayıt
Elaine Fallon

Elaine Fallon


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Elaine Fallon, oyuncu yönetmeni, casting.

Oktan (2003), LD 50 Lethal Dose (2003), Anazapta (2002), Londinium (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Casting 6.6 26,766
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 267
2003 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.2 769

Oktan
2003 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.3 2,798

Mayıs Meleği
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 566
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 539
1998 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.1 95
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018