Giriş Kayıt
Elaine Fallon

Elaine Fallon


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Elaine Fallon, oyuncu yönetmeni, casting.

Oktan (2003), Mayıs Meleği (2002), LD 50 Lethal Dose (2003), Anazapta (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Casting 6.6 27,999
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 276
2003 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.2 849

Oktan
2003 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.3 2,918

Mayıs Meleği
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 742
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 598
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 582
1998 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 109
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018