Giriş Kayıt
Larry Fallick

Larry Fallick (57)


Editör, Editör, Sesler, Yapımcı

Larry Fallick, 03 Ocak 1961 doğumlu editör, editör, sesler, yapımcı.

Cani Ruh (1998), Suikast Çemberi (1995), Erkek Jigolo (1999), Kapımdaki Casus (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ocak 1961
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yine Çıplak
2017 56 Komedi Editör 5.4 12,745
2016 Aile Editör 6.0 2,074

Siyahın Elli Tonu
2016 55 Komedi Editör 3.5 16,302
2016 55 Komedi Editör 5.3 720

Kapımdaki Casus
2010 49 Aksiyon Editör 5.4 35,566

Tüylü Bela
2010 49 Komedi Editör 3.8 14,122

Katilimi Tanıyorum
2007 46 Suç Editör 3.6 24,470

Süper Kahramanlar
2006 45 Aksiyon Editör 4.3 16,862
2006 45 Komedi Çeşitli 4.7 590

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 44 Macera Editör 4.6 25,942

Salak ile Avanak 2
2003 42 Komedi Editör
Oyuncu
3.4 33,539

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Editör 6.4 48,608

Hayatımdaki Erkekler
2001 40 Biyografi Editör 6.5 24,780
2001 40 Dram Editör 4.9 472

Erkek Jigolo
1999 38 Komedi Editör 5.7 65,192
1999 Editör 4.3 23
1998 37 Komedi Editör 5.3 28,583

Cani Ruh
1998 37 Suç Editör 7.0 66,697
1997 36 Aksiyon Editör 6.3 4,401
1996 35 Aksiyon Editör 5.3 523

Suikast Çemberi
1995 34 Aksiyon Editör 6.3 70,869
1993 Suç Editör 7.5 10,230

Küçük Adam Tate
1991 30 Dram Editorial Department 6.7 12,728
1991 30 Korku Editör 3.4 673

Güllerin Savaşı
1989 28 Komedi Editorial Department 6.8 43,140
1987 26 Komedi Editorial Department 6.2 12,178
1987 Komedi Yapımcı 7.0 973

Geleceğe Dönüş
1985 24 Macera Sesler 8.5 892,923

Bizim Gibi Casuslar
1985 24 Komedi Sesler 6.4 39,382
1984 23 Macera Editorial Department 6.4 21,130

Sevgi Sözcükleri
1983 22 Romantik Editorial Department 7.4 47,756
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018