Giriş Kayıt
René Fallet

René Fallet (55)


Senarist, Oyuncu

René Fallet, 04 Aralık 1927 Villeneuve-Saint-Georges, Val-de-Marne, Fransa doğumlu senarist, oyuncu.

Les pas perdus (1964) yapımıyla biliniyor.

René Fallet, 25 Temmuz 1983 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Aralık 1927
Ölüm Tarihi: 25 Temmuz 1983
Doğum Yeri: Villeneuve-Saint-Georges, Val-de-Marne, Fransa
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lahana Çorbası
1981 54 Komedi Senarist 6.5 6,489
1967 40 Komedi Oyuncu
Senarist
5.9 268
1960 33 Komedi Senarist 6.9 405
1957 30 Suç Senarist 7.3 454

The Love of a Woman
1953 26 Dram Senarist 7.0 141

Çapkın Aşık
1952 25 Macera Senarist 7.3 2,304
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019