Giriş Kayıt
Juli Faller

Juli Faller


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Juli Faller, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 111
2012 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 5.3 129
2011 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 6.6 2,645
2011 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 7.3 268
2009 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,114
2008 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 5.9 145
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 61
2000 Game-Show Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
5.4 8,996
1996 Talk-Show Kostüm Tasarımcısı    
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,951) Arrow (1,574) Outlander (1,254) Supernatural (1,097) Better Call Saul (918) Titans (889) La Casa de Papel (864) The Last Ship (862) Doctor Who (793) Kidding (641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018