Giriş Kayıt
Juli Faller

Juli Faller


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Juli Faller, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 112
2012 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 5.3 129
2011 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 6.7 2,660
2011 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 7.3 268
2009 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,119
2008 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 5.9 145
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 61
2000 Game-Show Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
5.4 9,039
1996 Talk-Show Kostüm Tasarımcısı    
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019