Giriş Kayıt
Juli Faller

Juli Faller


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Juli Faller, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 27
2012 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 5.3 125
2011 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 6.7 2,581
2011 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 7.4 262
2009 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,016
2008 Reality-TV Kostüm Tasarımcısı 6.0 141
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 59
2000 Game-Show Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
5.4 8,940
1996 Talk-Show Kostüm Tasarımcısı    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018