Giriş Kayıt
Mehrdad Fakhimi

Mehrdad Fakhimi


Görüntü Yönetmeni

Mehrdad Fakhimi, İran doğumlu görüntü yönetmeni.

Hezar dastan (1987), Kamalolmolk (1984), Mosaferan (1991), Nakhoda Khorshid (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Mehrdad Fakhimi, 12 Ağustos 2008 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 12 Ağustos 2008
Doğum Yeri: İran
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Görüntü Yönetmeni 5.9 311
1997 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.1 152
1991 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 718
1989 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 289
1987 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 8.8 858
1987 Görüntü Yönetmeni 7.4 638
1984 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.5 763
1982 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 385
1982 Tarihi Görüntü Yönetmeni 8.4 529
1979 Görüntü Yönetmeni 7.4 369
1976 Görüntü Yönetmeni 7.2 119
1976 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 146
1972 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.5 46
Dizi Altyazıları
True Detective (6,965) Vikings (3,517) Shameless (2,988) Gotham (2,316) Shooter (1,980) The Umbrella Academy (1,840) Inside No. 9 (1,703) Doom Patrol (1,468) Star Trek: Discovery (1,387) The Big Bang Theory (1,220)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019