Giriş Kayıt
Donald Faison

Donald Faison (44)


Oyuncu, Yapımcı

Donald Adeosun Faison, 22 Haziran 1974 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2012 yılının Aralık ayında Cacee Cobb ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Scrubs (2001), Sevimli Dadı (2003), Next Day Air (2009), Eski Eş (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donald Adeosun Faison
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1974
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Donald Adeosun Faison | Donald Adeosun Faizon | Do
Takma İsmi: Shun
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.81 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Aksiyon Oyuncu 5.4 17,844
2018 Biyografi Oyuncu 8.0 2,476
2017 43 Komedi Oyuncu 5.7 13,830
2016 42 Komedi Oyuncu 4.9 2,848
2016 42 Komedi Oyuncu 3.4 2,341
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 134
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 738

Keşke Burada Olsam
2014 40 Komedi Oyuncu 6.7 33,960
2014 40 Belgesel Oyuncu 6.1 4,619
2014 Komedi Oyuncu 7.3 7,696
2014 40 Komedi Oyuncu 5.4 4,433
2013 39 Dram Oyuncu 5.9 143

Göster Gününü 2
2013 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 230,209
2013 39 Komedi Oyuncu 4.0 653
2013 Komedi Oyuncu 4.3 101

Mükemmel Saha
2012 38 Komedi Oyuncu 7.2 246,136
2012 Komedi Oyuncu 7.4 22,143
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 6,760

Eski Eş
2011 Komedi Oyuncu 6.8 4,339
2011 Komedi Oyuncu 7.5 2,207
2010 36 Animasyon Oyuncu    

Yukarıdaki Tehlike
2010 36 Aksiyon Oyuncu 4.4 82,328
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,922
2010 36 Aksiyon Oyuncu 4.2 414
2009 35 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.9 8,312
2008 34 Animasyon Oyuncu    
2007 33 Animasyon Oyuncu    

Derimin Altı
2006 32 Komedi Oyuncu 4.7 590
2006 Macera Oyuncu 4.7 4,179

Aşk İçin Değer
2006 32 Komedi Oyuncu 6.8 11,640
2005 Animasyon Oyuncu 8.4 23,695
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Fidye
2005 31 Komedi Oyuncu 4.1 3,255

İyi Evlat!
2003 29 Komedi Oyuncu 5.1 3,440

Sevimli Dadı
2003 29 Komedi Oyuncu 6.1 32,169
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,481
2002 Animasyon Oyuncu 8.3 5,153

Seni Koca Yalancı
2002 28 Macera Oyuncu 5.4 31,779
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 36,408
2001 Komedi Oyuncu 8.4 217,872

Josie ve Pussycats
2001 27 Komedi Oyuncu 5.4 20,113
2001 27 Komedi Oyuncu 5.7 3,093

Unutulmaz Titanlar
2000 26 Biyografi Oyuncu 7.8 179,214
1998 Dram Oyuncu 6.8 9,248

Çılgın Parti
1998 24 Komedi Oyuncu 6.5 40,984
1996 Komedi Oyuncu 6.6 28,329
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,194

Firlama kizlar
1995 21 Komedi Oyuncu 6.8 147,828
1993 19 Gerilim Oyuncu 5.9 3,242
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1992 18 Suç Oyuncu 7.1 20,098
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,791) Suits (1,694) The Sinner (1,538) Shameless (1,460) La Casa de Papel (1,305) Fear the Walking Dead (1,290) Castle Rock (1,187) Bodyguard (1,168) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,047)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018