Giriş Kayıt
Donald Faison

Donald Faison (44)


Oyuncu, Yapımcı

Donald Adeosun Faison, 22 Haziran 1974 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2012 yılının Aralık ayında Cacee Cobb ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Scrubs (2001), Sevimli Dadı (2003), Next Day Air (2009), Eski Eş (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Donald Adeosun Faison
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1974
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Donald Adeosun Faison | Donald Adeosun Faizon | Do
Takma İsmi: Shun
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.81 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Aksiyon Oyuncu 5.4 18,928
2018 Biyografi Oyuncu 8.0 3,607
2018 Animasyon Oyuncu 4.8 1,110
2017 43 Komedi Oyuncu 5.7 14,450
2016 42 Komedi Oyuncu 4.9 2,908
2016 42 Komedi Oyuncu 3.4 2,441
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 134
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 793

Keşke Burada Olsam
2014 40 Komedi Oyuncu 6.7 34,168
2014 40 Belgesel Oyuncu 6.1 5,159
2014 Komedi Oyuncu 7.3 7,744
2014 40 Komedi Oyuncu 5.4 5,060
2013 39 Dram Oyuncu 5.6 710

Göster Gününü 2
2013 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 231,574
2013 39 Komedi Oyuncu 4.0 741
2013 Komedi Oyuncu 4.4 106

Mükemmel Saha
2012 38 Komedi Oyuncu 7.2 247,644
2012 Komedi Oyuncu 7.4 22,238
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 7,081

Eski Eş
2011 Komedi Oyuncu 6.8 4,593
2011 Komedi Oyuncu 7.5 2,255
2010 36 Animasyon Oyuncu 8.1 3,711

Yukarıdaki Tehlike
2010 36 Aksiyon Oyuncu 4.4 82,570
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,071
2010 36 Aksiyon Oyuncu 4.2 454
2009 35 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.9 9,711
2008 34 Animasyon Oyuncu 8.2 4,040
2007 33 Animasyon Oyuncu 8.2 7,164

Derimin Altı
2006 32 Komedi Oyuncu 4.6 622
2006 Macera Oyuncu 4.7 4,280

Aşk İçin Değer
2006 32 Komedi Oyuncu 6.8 11,762
2005 Animasyon Oyuncu 8.4 23,825
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243

Fidye
2005 31 Komedi Oyuncu 4.2 3,398

İyi Evlat!
2003 29 Komedi Oyuncu 5.2 3,733

Sevimli Dadı
2003 29 Komedi Oyuncu 6.1 32,344
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,625
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 5,241

Seni Koca Yalancı
2002 28 Macera Oyuncu 5.4 31,910
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 36,591
2001 Komedi Oyuncu 8.4 219,139

Josie ve Pussycats
2001 27 Komedi Oyuncu 5.4 20,191
2001 27 Komedi Oyuncu 5.7 3,278

Unutulmaz Titanlar
2000 26 Biyografi Oyuncu 7.8 180,130
1998 Dram Oyuncu 6.8 9,306

Çılgın Parti
1998 24 Komedi Oyuncu 6.5 41,159
1996 Komedi Oyuncu 6.6 29,540
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,227

Firlama kizlar
1995 21 Komedi Oyuncu 6.8 149,518
1993 19 Gerilim Oyuncu 5.9 3,638
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,642
1992 18 Suç Oyuncu 7.1 20,278
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018