Giriş Kayıt
David B. Fain

David B. Fain


Animasyon, Editör, Görsel Efekt, Senarist

David B. Fain, animasyon, editör, görsel efekt, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Editorial Department 6.9 369
2010 Animasyon Animasyon 8.3 14,305
2010 Animasyon Animasyon
Editorial Department
7.9 4,585
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.1 856

Şansa Bak
2006 Komedi Animasyon 5.4 50,231
2000 Animasyon Animasyon
Yönetmen
7.9 2,040

Lanetli Tepe
1999 Korku Animasyon 5.6 50,074

Sünger Bob Kare Pantolon
1999 Animasyon Senarist 8.1 71,786
1991 Dram Animasyon 7.2 2,442
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019