Giriş Kayıt
Alvechia Ewing

Alvechia Ewing


Makyaj

Alvechia Ewing, makyaj.

Higher Learning (1995), Sadece Justice (1993), Rosewood (1997), Crooklyn (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Makyaj    
1997 Aksiyon Makyaj 7.2 6,697
1996 Komedi Makyaj 6.2 1,015
1995 Dram Makyaj 6.5 16,280
1995 Komedi Makyaj 5.9 4,588
1994 Komedi Makyaj 6.9 6,650
1994 Komedi Makyaj 6.2 9,059

Sadece Justice
1993 Dram Makyaj 6.0 10,570
1993 Western Makyaj 5.5 3,429
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018