Giriş Kayıt
Alvechia Ewing

Alvechia Ewing


Makyaj

Alvechia Ewing, makyaj.

Higher Learning (1995), Sadece Justice (1993), Crooklyn (1994), Rosewood (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Makyaj 6.9 741
1997 Aksiyon Makyaj 7.2 6,769
1996 Komedi Makyaj 6.2 1,203
1995 Dram Makyaj 6.5 16,370
1995 Komedi Makyaj 6.0 6,007
1994 Komedi Makyaj 6.9 7,773
1994 Komedi Makyaj 6.2 9,182

Sadece Justice
1993 Dram Makyaj 6.0 10,706
1993 Western Makyaj 5.5 3,599
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018