Giriş Kayıt
Erik Ewers

Erik Ewers


Sesler, Editör, Editör, Yapımcı

Erik Ewers, sesler, editör, editör, yapımcı.

The War (2007), Prohibition (2011), The Roosevelts: An Intimate History (2014), The National Parks: America's Best Idea (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Erik W. Ewers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Sesler
Yapımcı
Editör
8.8 1,677
2011 Belgesel Sesler 8.2 2,140
2009 Belgesel Editorial Department
Sesler
Editör
8.6 1,260
2007 Belgesel Sesler
Editör
9.1 3,876
2004 Belgesel Editör 8.3 1,224
2001 Belgesel Editör 8.6 1,656
1994 Belgesel Sesler
Editorial Department
9.2 3,242
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019