Giriş Kayıt
Peter Ewens

Peter Ewens (3)


Kameraman

Peter Ewens, 14 Temmuz 2015 Hendon, Middlesex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman.

Gençlerin Sevgilisi (1964), Catch-22 (1970), Şeytanlar (1971), Kan Damlatan Ev (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 2015
Doğum Yeri: Hendon, Middlesex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Animasyon Kameraman 1.6 2,939
1974 Aksiyon Kameraman 7.1 8,818

Üç Silahşörler
1973 Aksiyon Kameraman 7.3 13,931
1971 Komedi Kameraman 7.7 2,584

Şeytanlar
1971 Dram Kameraman 7.9 11,219

Kan Damlatan Ev
1971 Korku Kameraman 6.6 4,051
1970 Komedi Kameraman 7.2 19,198

Gençlerin Sevgilisi
1964 Komedi Kameraman 7.7 35,913

Cenup Yolu
1963 Macera Kameraman 7.1 439
1962 Komedi Kameraman 5.9 148
Dizi Altyazıları
Vikings (5,778) Supernatural (2,607) Titans (2,500) The Flash (1,634) The Gifted (1,274) Doctor Who (1,180) The Big Bang Theory (1,029) Outlander (1,026) La Casa de Papel (991) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018