Giriş Kayıt
Warren Ewen

Warren Ewen


Kameraman

Warren Ewen, kameraman.

Zor Tercih (1999), Haylaz Kum Perisi (2004), The Brylcreem Boys (1998), Çikolata (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Trans
2013 Suç Kameraman 6.9 102,802

Kurt Adam
2010 Dram Kameraman 5.8 95,970

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Kameraman 6.8 10,085

Kundakçı
2008 Dram Kameraman 5.9 7,876

Brüj'da
2008 Komedi Kameraman 7.9 351,186

Sihirli mantar
2007 Korku Kameraman 4.7 15,017

Kraliçe
2006 Biyografi Kameraman 7.3 95,586

Uçuş 93
2006 Aksiyon Kameraman 7.6 91,001

Arka Bahçe
2005 Dram Kameraman 7.4 122,530

Plüton'da Kahvaltı
2005 Komedi Kameraman 7.3 19,216

Haylaz Kum Perisi
2004 Macera Kameraman 5.6 4,568

Çikolata
2000 Dram Kameraman 7.3 164,739

Felicia'nın Yolculuğu
1999 Dram Kameraman 7.0 7,156

Zor Tercih
1999 Dram Kameraman 7.1 19,538

Yıldızların Sesi
1998 Komedi Kameraman 7.0 14,866
1998 Suç Kameraman 6.8 268
1998 Dram Kameraman 6.3 553
1996 Biyografi Kameraman 7.7 47,444
1989 Dram Kameraman 8.6 31,056
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,771) Shameless (3,673) The Big Bang Theory (3,397) Supernatural (2,651) A Discovery of Witches (2,188) Better Call Saul (1,848) Titans (1,796) Doctor Who (1,740) The Flash (1,251) La Casa de Papel (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018