Giriş Kayıt
Warren Ewen

Warren Ewen


Kameraman

Warren Ewen, kameraman.

Zor Tercih (1999), Haylaz Kum Perisi (2004), The Brylcreem Boys (1998), Çikolata (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Trans
2013 Suç Kameraman 6.9 103,255

Kurt Adam
2010 Dram Kameraman 5.8 96,399

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Kameraman 6.8 10,147

Kundakçı
2008 Dram Kameraman 5.9 7,919

Brüj'da
2008 Komedi Kameraman 7.9 353,338

Sihirli mantar
2007 Korku Kameraman 4.7 15,112

Kraliçe
2006 Biyografi Kameraman 7.3 96,065

Uçuş 93
2006 Aksiyon Kameraman 7.6 91,510

Arka Bahçe
2005 Dram Kameraman 7.4 123,151

Plüton'da Kahvaltı
2005 Komedi Kameraman 7.3 19,317

Haylaz Kum Perisi
2004 Macera Kameraman 5.6 4,595

Çikolata
2000 Dram Kameraman 7.3 165,540

Felicia'nın Yolculuğu
1999 Dram Kameraman 7.0 7,173

Zor Tercih
1999 Dram Kameraman 7.1 19,695

Yıldızların Sesi
1998 Komedi Kameraman 7.0 14,942
1998 Suç Kameraman 6.8 270
1998 Dram Kameraman 6.3 555
1996 Biyografi Kameraman 7.7 47,675
1989 Dram Kameraman 8.6 31,468
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018