Giriş Kayıt
Kayla Ewell

Kayla Ewell (33)


Oyuncu

Kayla Noelle Ewell, 27 Ağustos 1985 Long Beach, California, ABD doğumlu oyuncu.

2015 yılının Eylül ayında Tanner Novlan ile evlendi.

Kana Susayanlar (2013), Impact Point (2008), Mezuniyet Günü (2008), (2009) Vampir Günlükleri (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kayla Noelle Ewell
Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1985
Doğum Yeri: Long Beach, California, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.7 m
8.7 (7 Oy)
  • Currently 174.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 33 Gerilim Oyuncu 5.5 153
2018 33 Aile Oyuncu 7.6 16
2017 32 Komedi Oyuncu 4.3 113
2016 31 Gerilim Oyuncu 5.0 178
2015 30 Aile Oyuncu 4.3 142

Kana Susayanlar
2013 28 Dram Oyuncu 3.8 1,740
2013 Dram Oyuncu 5.9 241

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.7 258,717

Ateşli Gençlik
2009 24 Komedi Oyuncu 6.1 40,333
2008 23 Gerilim Oyuncu 4.3 1,221

Mezuniyet Günü
2008 23 Komedi Oyuncu 4.9 3,767
2006 21 Komedi Oyuncu 3.9 20,695

Şansa Bak
2006 21 Komedi Oyuncu 5.4 50,231

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.7 368,053
2004 Komedi Oyuncu 8.5 150,365

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 74,279
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,982
1999 Komedi Oyuncu 8.8 116,248

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,396
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019