Giriş Kayıt
Henri Ewaskio

Henri Ewaskio


Sanat Bölümü, Kostümcü

Henri Ewaskio, sanat bölümü, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muppets Aranıyor
2014 Macera Sanat Bölümü 6.4 28,032

Muppetlar
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 81,115
1999 Macera Çeşitli 5.8 2,501

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Çeşitli 6.3 16,360
1992 Komedi Çeşitli 7.7 40,141

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.3 13,498
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018