Giriş Kayıt
Henri Ewaskio

Henri Ewaskio


Sanat Bölümü, Kostümcü

Henri Ewaskio, sanat bölümü, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muppets Aranıyor
2014 Macera Sanat Bölümü 6.4 28,236

Muppetlar
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 81,464
1999 Macera Çeşitli 5.8 2,530

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Çeşitli 6.3 16,487
1992 Komedi Çeşitli 7.7 40,805

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.3 13,614
Dizi Altyazıları
Vikings (3,311) Supernatural (3,243) Arrow (2,453) The Flash (2,011) Supergirl (1,126) La Casa de Papel (998) Counterpart (946) Friends (831) The Protector (803) Peaky Blinders (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018