Giriş Kayıt
Terry Ewasiuk

Terry Ewasiuk


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Terry Ewasiuk, sanat bölümü, set dekoratörü.

Samurayın Gözyaşları (1995), House of the Dead (2003), Loudermilk (2017), (2005) Doğaüstü (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 7.5 1,160
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 288

Kaos
2005 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 47,982

Doğaüstü
2005 Dram Sanat Bölümü 8.5 341,159
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 5,202

Sokak Arkadaşları 2
2005 Komedi Set Dekoratörü 4.5 4,316
2005 Macera Sanat Bölümü 5.4 2,924
2003 Aile Set Dekoratörü 5.7 2,050
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 2.0 34,275
2002 Aksiyon Set Dekoratörü 5.0 887
1998 Aksiyon Set Dekoratörü
0
6.6 1,972

Samurayın Gözyaşları
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 10,517
1995 Macera Sanat Bölümü 6.4 2,304
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018