Giriş Kayıt
Richard Ewan

Richard Ewan (53)


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Özel Efekt, Kostümcü

Richard Ewan, 04 Ocak 1965 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sanat bölümü, görsel efekt, Özel efekt, kostümcü.

SEAL Team (2017), Honey 2 (2011), We Are Men (2013), The Rebels (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ocak 1965
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 53 Suç Sanat Bölümü 6.5 3,124

Küçülen Hayatlar
2017 52 Komedi Sanat Bölümü 5.7 62,293
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 7,867

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 51 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,941
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.9 2,676

Gizemli Gerçek
2015 50 Gizem Sanat Bölümü 6.3 34,818
2015 50 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 30,217
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 63,080
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.8 824
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.6 1,195

Annemle Yolculuk
2012 47 Komedi Sanat Bölümü 5.8 33,136

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 47 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 139,812

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 47 Aksiyon Özel Efekt 8.4 1,334,901
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.2 33,477

Kelimeler Yetmez
2012 47 Komedi Sanat Bölümü 5.9 35,117
2011 46 Macera Görsel Efekt 7.5 276,924

Yeşil Fener
2011 46 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 246,297
2011 46 Komedi Sanat Bölümü 5.4 6,163
2011 46 Dram Sanat Bölümü 6.5 3,288
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.8 6,355
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.7 31,957

Zindan Adası
2010 45 Gizem Görsel Efekt 8.1 958,480

İspiyoncu
2009 44 Komedi Sanat Bölümü 6.5 58,349
2009 Dram Sanat Bölümü 6.2 2,527

Müzede Bir Gece 2
2009 44 Macera Sanat Bölümü 5.9 153,202

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 44 Komedi Sanat Bölümü 6.4 145,996
2009 44 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 439,482
2009 Dram Sanat Bölümü 7.6 56,807

Kara Şövalye
2008 43 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,974,265

Aşkzede
2008 43 Komedi Sanat Bölümü 7.2 241,596

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 54,152
2007 Aksiyon Sanat Bölümü    

Şüphe (IV)
2007 42 Dram Sanat Bölümü 6.9 203,028

Zor Ölüm 4.0
2007 42 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.1 363,649

Örümcek Adam 3
2007 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 442,879

Köstebek
2006 41 Suç Görsel Efekt 8.5 1,031,054

Yeni Yıl Işıkları
2006 41 Komedi Görsel Efekt 4.9 17,697

Dünya Ticaret Merkezi
2006 41 Dram Sanat Bölümü 6.0 72,907

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 40 Macera Görsel Efekt 6.9 327,305
2005 40 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 27,553

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 40 Macera Sanat Bölümü 6.8 173,316

Dünyalar Savaşı
2005 40 Macera Görsel Efekt 6.5 375,840
2005 Dram Sanat Bölümü 7.9 2,102

Göklerin Hakimi
2004 39 Biyografi Görsel Efekt 7.5 298,627

Gizemli Parçalar
2004 39 Dram Özel Efekt 5.8 60,949

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.2 147,691

Örümcek Adam 2
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 480,254

Yarından Sonra
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 373,285
2004 39 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 588,962

Perili Köşk
2003 38 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 36,794
2003 38 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 867,536

Muhteşem Kahramanlar
2003 38 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 154,004

Çılgın İkili 2
2003 38 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 199,974

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 340,239
2002 37 Macera Görsel Efekt 5.0 83,538
2000 35 Korku Sanat Bölümü
Görsel Efekt
4.8 15,979

Küçük Kardeşim
1999 34 Animasyon Görsel Efekt 5.9 110,259

Şeytanın Günü
1999 34 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 97,774
1998 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 359,679

Kaçakların Peşinde
1998 33 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 86,405

Küre
1998 33 Dram Sanat Bölümü 6.1 91,147

Dante Yanardağı
1997 32 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 71,142
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018