Giriş Kayıt
Richard Ewan

Richard Ewan (53)


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Özel Efekt, Kostümcü

Richard Ewan, 04 Ocak 1965 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sanat bölümü, görsel efekt, Özel efekt, kostümcü.

SEAL Team (2017), Honey 2 (2011), We Are Men (2013), The Rebels (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ocak 1965
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 53 Suç Sanat Bölümü 6.5 3,586

Küçülen Hayatlar
2017 52 Komedi Sanat Bölümü 5.7 66,858
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 8,796

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 51 Macera Sanat Bölümü 6.2 6,059
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.9 2,722

Gizemli Gerçek
2015 50 Gizem Sanat Bölümü 6.3 35,502
2015 50 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 30,606
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 63,766
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.8 853
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.6 1,196

Annemle Yolculuk
2012 47 Komedi Sanat Bölümü 5.8 33,278

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 47 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 140,682

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 47 Aksiyon Özel Efekt 8.4 1,345,633
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.2 33,822

Kelimeler Yetmez
2012 47 Komedi Sanat Bölümü 5.9 35,400
2011 46 Macera Görsel Efekt 7.5 278,585

Yeşil Fener
2011 46 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 247,420
2011 46 Komedi Sanat Bölümü 5.4 6,237
2011 46 Dram Sanat Bölümü 6.5 3,306
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.8 6,396
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.7 32,078

Zindan Adası
2010 45 Gizem Görsel Efekt 8.1 968,563

İspiyoncu
2009 44 Komedi Sanat Bölümü 6.5 58,817
2009 Dram Sanat Bölümü 6.2 2,541

Müzede Bir Gece 2
2009 44 Macera Sanat Bölümü 6.0 154,945

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 44 Komedi Sanat Bölümü 6.4 146,824
2009 44 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 442,187
2009 Dram Sanat Bölümü 7.6 56,950

Kara Şövalye
2008 43 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 1,993,342

Aşkzede
2008 43 Komedi Sanat Bölümü 7.2 242,957

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 54,319
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 3,140

Şüphe (IV)
2007 42 Dram Sanat Bölümü 6.9 204,019

Zor Ölüm 4.0
2007 42 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.1 365,241

Örümcek Adam 3
2007 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 446,442

Köstebek
2006 41 Suç Görsel Efekt 8.5 1,040,537

Yeni Yıl Işıkları
2006 41 Komedi Görsel Efekt 4.9 19,726

Dünya Ticaret Merkezi
2006 41 Dram Sanat Bölümü 6.0 73,143

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 40 Macera Görsel Efekt 6.9 330,184
2005 40 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 27,691

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 40 Macera Sanat Bölümü 6.8 174,347

Dünyalar Savaşı
2005 40 Macera Görsel Efekt 6.5 378,281
2005 Dram Sanat Bölümü 7.9 2,106

Göklerin Hakimi
2004 39 Biyografi Görsel Efekt 7.5 300,538

Gizemli Parçalar
2004 39 Dram Özel Efekt 5.8 61,134

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.2 148,438

Örümcek Adam 2
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 484,074

Yarından Sonra
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 375,665
2004 39 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 594,072

Perili Köşk
2003 38 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 37,223
2003 38 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 875,510

Muhteşem Kahramanlar
2003 38 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 154,718

Çılgın İkili 2
2003 38 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 201,482

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 342,079
2002 37 Macera Görsel Efekt 5.0 84,354
2000 35 Korku Sanat Bölümü
Görsel Efekt
4.8 16,056

Küçük Kardeşim
1999 34 Animasyon Görsel Efekt 5.9 111,213

Şeytanın Günü
1999 34 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 98,247
1998 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 361,557

Kaçakların Peşinde
1998 33 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 86,915

Küre
1998 33 Dram Sanat Bölümü 6.1 91,674

Dante Yanardağı
1997 32 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 71,651
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018