Giriş Kayıt
Sian Evans

Sian Evans


Kostümcü

Sian Evans, kostümcü.

Efsane Adam (2005), Nehir Macerası (2004), Ateş Serbest (2016), Ölüm Bekçisi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 6.1 517
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 2,226

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 33,363

Son Efsane
2015 Biyografi Kostüm Bölümü 6.5 13,810

Kaçak Prenses
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.5 7,779
2015 Korku Kostüm Bölümü 5.3 6,457
2013 Dram Kostüm Bölümü 5.8 337
2013 Dram Kostüm Bölümü 6.1 1,536
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 2,644
2012 Dram Kostüm Bölümü 5.6 267
2012 Komedi Kostüm Bölümü 6.0 244
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 1,553
2010 Dram Kostüm Bölümü 7.8 537

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 138,735

Arayıcının Efsanesi
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 31,329

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 172,475

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Kostüm Bölümü 5.6 12,087

Kanlı Elmas
2006 Macera Kostüm Bölümü 8.0 451,519

Sihirbaz
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.6 331,216

Efsane Adam
2005 Biyografi Kostüm Bölümü 7.8 48,133

Nehir Macerası
2004 Macera Kostüm Bölümü 5.9 40,786

Son Samuray
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 360,077

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Kostüm Bölümü 8.9 1,434,196

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Kostüm Bölümü 8.7 1,296,468

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Kostüm Bölümü 8.8 1,451,344
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018