Giriş Kayıt
Sian Evans

Sian Evans


Kostümcü

Sian Evans, kostümcü.

Efsane Adam (2005), Nehir Macerası (2004), Ateş Serbest (2016), Ölüm Bekçisi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 6.1 535
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 2,309

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 34,283

Son Efsane
2015 Biyografi Kostüm Bölümü 6.5 14,064

Kaçak Prenses
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.5 7,925
2015 Korku Kostüm Bölümü 5.3 6,724
2013 Dram Kostüm Bölümü 5.8 340
2013 Dram Kostüm Bölümü 6.1 1,566
2013 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 2,726
2012 Dram Kostüm Bölümü 5.6 273
2012 Komedi Kostüm Bölümü 6.0 245
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 1,584
2010 Dram Kostüm Bölümü 7.9 542

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 139,878

Arayıcının Efsanesi
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 31,509

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 175,098

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Kostüm Bölümü 5.6 12,154

Kanlı Elmas
2006 Macera Kostüm Bölümü 8.0 455,500

Sihirbaz
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.6 333,282

Efsane Adam
2005 Biyografi Kostüm Bölümü 7.8 48,429

Nehir Macerası
2004 Macera Kostüm Bölümü 5.9 41,058

Son Samuray
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 363,738

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Kostüm Bölümü 8.9 1,454,868

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Kostüm Bölümü 8.7 1,315,454

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Kostüm Bölümü 8.8 1,472,099
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019