Giriş Kayıt
Scott C. Evans

Scott C. Evans


Sesler, Kameraman

Scott C. Evans, sesler, kameraman.

Kahraman Pilotlar (1995), Floundering (1994), Small Town Saturday Night (2010), (1994) The Glass Shield (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Sesler 5.4 1,106

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Sesler 7.2 4,935
1994 Suç Sesler 6.6 3,084
1994 Komedi Sesler 5.8 1,097
1993 Suç Kameraman 7.5 45,848
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019