Giriş Kayıt
Scott C. Evans

Scott C. Evans


Sesler, Kameraman

Scott C. Evans, sesler, kameraman.

Kahraman Pilotlar (1995), Floundering (1994), Small Town Saturday Night (2010), (1994) The Glass Shield (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Sesler 5.4 1,088

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Sesler 7.2 4,887
1994 Suç Sesler 6.5 3,067
1994 Komedi Sesler 5.8 1,088
1993 Suç Kameraman 7.5 45,500
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018