Giriş Kayıt
Richard Evans

Richard Evans


Sanat Bölümü

Richard Evans, sanat bölümü.

Karateci Çocuk 3 (1989), Zaman Zaman İçinde (1979), Deli Dolu (1976), Belalı Dilber (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 28,634

Karateci Çocuk 3
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 42,614

Zaman Zaman İçinde
1979 Macera Sanat Bölümü 7.2 13,689
1978 Komedi Sanat Bölümü 5.8 601

Deli Dolu
1976 Komedi Sanat Bölümü 6.7 14,458
1974 Suç Sanat Bölümü 5.6 582
1974 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 7,623

Belalı Dilber
1973 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 8,107

Blakula 2
1973 Korku Sanat Bölümü 5.7 1,877
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018