Giriş Kayıt
Richard Evans

Richard Evans


Sanat Bölümü

Richard Evans, sanat bölümü.

Karateci Çocuk 3 (1989), Zaman Zaman İçinde (1979), Deli Dolu (1976), Belalı Dilber (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 28,898

Karateci Çocuk 3
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 42,996

Zaman Zaman İçinde
1979 Macera Sanat Bölümü 7.1 13,820
1978 Komedi Sanat Bölümü 5.8 606

Deli Dolu
1976 Komedi Sanat Bölümü 6.7 14,604
1974 Suç Sanat Bölümü 5.6 587
1974 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 7,711

Belalı Dilber
1973 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 8,200

Blakula 2
1973 Korku Sanat Bölümü 5.7 1,893
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019