Giriş Kayıt
Richard Evans

Richard Evans


Sesler, Müzisyen

Richard Evans, sesler, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Komedi Müzik 7.6 167
2000 Komedi Sesler 5.9 360
1997 Komedi Sesler 6.4 7,559
1997 Komedi Sesler 5.9 913
1997 Dram Sesler 5.3 153

Kıyamet Kuşağı
1995 Aksiyon Sesler 6.0 12,834
1995 Korku Sesler 3.6 221
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019