Giriş Kayıt
Rachel Evans

Rachel Evans


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Rachel Evans, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Japanese Story (2003), Ocean Girl (1997), Take Away (2003), Cenneti Kurmak (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gizem Çeşitli 6.0 266
2011 Romantik Yönetmen Asistanı 5.5 116
2007 Suç Yapım Yöneticisi 7.4 672
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 596
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 5,996

Cenneti Kurmak
2003 Biyografi Yönetmen Asistanı 5.9 563
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 1,539
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019