Giriş Kayıt
Steve Evans

Steve Evans (61)


Sesler

Steve Evans, 21 Temmuz 1957 Carmel, California, ABD doğumlu sesler.

Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008), Sokak Dansı 3D (2010), Bride of Re-Animator (1989), Yeraltı Canavarı 4 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1957
Doğum Yeri: Carmel, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Sesler 8.4 925
2014 57 Suç Sesler 4.7 423

Oyun Arkadaşı
2013 56 Sesler 4.9 53
2012 55 Aksiyon Sesler 5.5 470
2012 Komedi Sesler 6.7 49
2011 Dram Sesler 5.4 513

Sokak Dansı 3D
2010 53 Dram Sesler 6.2 52,210

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Sesler 7.7 54,222
2007 Dram Sesler 6.8 1,163

Mutlu Sonlar
2005 48 Komedi Sesler 6.4 8,558

Yeraltı Canavarı 4
2004 Aksiyon Sesler 5.3 10,037
2001 Dram Sesler 7.8 229

Köpeğim Skip
2000 43 Dram Sesler 7.1 18,036
2000 43 Dram Sesler 4.8 839
1999 42 Dram Sesler 5.5 1,665

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 41 Gizem Sesler 7.0 93,958
1997 40 Aksiyon Sesler 7.5 1,636
1992 35 Aksiyon Sesler 3.5 2,505
1991 34 Dram Sesler 5.4 1,006
1990 Korku Sesler 6.6 3,329
1989 32 Komedi Sesler 6.3 11,440
1989 32 Dram Sesler 2.4 382

Fırtınalı Pazartesi
1988 31 Suç Sesler 6.3 3,200
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018