Giriş Kayıt
Steve Evans

Steve Evans (61)


Sesler

Steve Evans, 21 Temmuz 1957 Carmel, California, ABD doğumlu sesler.

Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008), Sokak Dansı 3D (2010), Bride of Re-Animator (1989), Yeraltı Canavarı 4 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1957
Doğum Yeri: Carmel, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Sesler 8.4 939
2014 57 Suç Sesler 4.7 428

Oyun Arkadaşı
2013 56 Sesler 4.9 53
2012 55 Aksiyon Sesler 5.5 476
2012 Komedi Sesler 6.7 49
2011 Dram Sesler 5.5 523

Sokak Dansı 3D
2010 53 Dram Sesler 6.2 52,494

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Sesler 7.7 54,449
2007 Dram Sesler 6.8 1,172

Mutlu Sonlar
2005 48 Komedi Sesler 6.4 8,628

Yeraltı Canavarı 4
2004 Aksiyon Sesler 5.3 10,226
2001 Dram Sesler 7.8 235

Köpeğim Skip
2000 43 Dram Sesler 7.1 18,145
2000 43 Dram Sesler 4.8 842
1999 42 Dram Sesler 5.5 1,672

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 41 Gizem Sesler 7.0 94,504
1997 40 Aksiyon Sesler 7.5 1,646
1992 35 Aksiyon Sesler 3.5 2,520
1991 34 Dram Sesler 5.4 1,013
1990 Korku Sesler 6.6 3,382
1989 32 Komedi Sesler 6.3 11,614
1989 32 Dram Sesler 2.4 382

Fırtınalı Pazartesi
1988 31 Suç Sesler 6.3 3,220
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019