Giriş Kayıt
Martin Evans

Martin Evans


Sesler

Martin Evans, sesler.

Misyon (1986), Belalı Aşk (1999), Firar Treni (1985), Memphis Belle (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Sesler 4.3 34,752

Operadaki Hayalet
2004 Dram Sesler 7.3 108,574

Benim Ülkem
2004 Dram Sesler 6.1 2,388

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Sesler 5.5 120,172

Korku Nokta Com
2002 Suç Sesler 3.3 18,639

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Sesler 6.1 189,350
2002 Aksiyon Sesler 5.5 5,471

Belalı Aşk
1999 Komedi Sesler 5.8 32,628

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sesler 6.4 174,011

Güvercinin Kanatları
1997 Dram Sesler 7.2 9,759

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Sesler 6.5 166,513
1997 Dram Sesler 6.9 2,848
1996 Fantastik Sesler 5.3 4,718

Restorasyon
1995 Biyografi Sesler 6.7 8,260

Kızarmış Hikaye
1994 Dram Sesler 7.3 2,789

Casus Avı
1994 Suç Sesler 5.3 670
1993 Dram Sesler 6.3 233
1992 Dram Sesler 7.2 11,975
1992 Komedi Sesler 7.0 9,589
1992 Dram Sesler 6.4 4,389

Projeksiyoncu
1991 Dram Sesler 7.1 1,792
1991 Macera Sesler 6.2 5,998
1990 Aksiyon Sesler 6.9 25,003
1990 Dram Sesler 6.0 7,422
1989 Korku Sesler 5.3 1,167
1988 Komedi Sesler 5.9 2,579

Misyon
1986 Macera Sesler 7.5 50,989

Firar Treni
1985 Aksiyon Sesler 7.3 23,998
1985 Macera Sesler 6.8 22,074
1984 Gerilim Sesler 5.3 1,262
1980 Belgesel Sesler 7.9 349
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019