Giriş Kayıt
Mark Evans

Mark Evans (77)


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Mark Evans, 07 Kasım 1915 doğumlu yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

M*A*S*H (1972), The Fall Guy (1981), Planet of the Apes (1974), The Green Hornet (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Mark Evans, 15 Eylül 1993 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Kasım 1915
Ölüm Tarihi: 15 Eylül 1993
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 3,683
1986 71 Suç Yapım Yöneticisi 5.8 262
1986 71 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 327
1983 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 39
1981 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 5,184
1978 63 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 86
1974 59 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 162
1974 Macera Yapım Yöneticisi 7.2 3,446
1972 Komedi Yapım Yöneticisi 8.3 45,590
1966 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 2,170
1959 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 1,510
1957 42 Suç Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
5.8 123
1950 35 Macera Yönetmen Asistanı 7.0 5,797
1949 34 Gizem Yönetmen Asistanı 5.9 674
1948 33 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 470
1947 32 Gizem Yönetmen Asistanı 7.2 837

Ölümden Kuvvetli
1947 32 Suç Yönetmen Asistanı 7.8 7,645
1945 30 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 1,139
1944 29 Savaş Yönetmen Asistanı 7.1 1,455
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018