Giriş Kayıt
Malcolm Evans

Malcolm Evans


Özel Efekt, Kameraman, Görsel Efekt

Malcolm Evans, Özel efekt, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Özel Efekt 7.7 469,959

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Özel Efekt 7.9 469,920

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Özel Efekt 7.4 473,984

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Özel Efekt 7.6 549,107

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Özel Efekt 6.5 634,987

Mumya
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 358,336

Beşinci Element
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 392,395

İş Aşk Olunca
1994 Komedi Kameraman 5.6 371

Yok Yere Yaygara
1993 Komedi Kameraman 7.4 41,360
1992 Komedi Özel Efekt 7.7 40,990
1987 Suç Kameraman 8.1 8,265
1984 Biyografi Kameraman 8.3 326,715
1974 Kameraman 2.6 123
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018