Giriş Kayıt
Lori Evans

Lori Evans


Lori Evans,

(1999) Buradan Çok Uzakta (1999), (1998) Zero Effect (1998), (2001) Öyle Bir Kız ki (2001), (1998) Benim Devim (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Öyle Bir Kız ki
2001 Komedi Çeşitli 5.0 12,042

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Çeşitli 6.6 205,794

Buradan Çok Uzakta
1999 Komedi Çeşitli 6.2 15,947

Dövüş Kulübü
1999 Dram Çeşitli 8.8 1,619,521

Benim Devim
1998 Komedi Çeşitli 4.9 6,209
1998 Komedi Çeşitli 7.0 13,178
Dizi Altyazıları
Vikings (3,921) Arrow (2,354) The Flash (2,225) Supernatural (1,635) Titans (1,621) Doctor Who (1,433) Outlander (1,354) The Gifted (1,112) The Big Bang Theory (1,068) La Casa de Papel (940)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018