Giriş Kayıt
Keith Evans

Keith Evans


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Keith Evans, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Suç Çeşitli 7.7 1,707
1971 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 1,287

Yüzleşme
1971 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 25,370
1970 Dram Çeşitli 7.5 194

Kerkenez
1969 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 15,892
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018