Giriş Kayıt
Judith Evans

Judith Evans


Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Judith Evans, görsel efekt, sanat bölümü.

İstila (1983), Creature (1985), (1984) The Philadelphia Experiment (1984), (1980) Battle Beyond the Stars (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Buz Fırtınası
1997 Dram Sanat Bölümü 7.5 50,136

İki Kadın Arasında
1990 Dram Sanat Bölümü 6.6 9,583
1985 Korku Görsel Efekt 4.3 2,882
1984 Macera Görsel Efekt 6.1 12,702

İstila
1983 Korku Görsel Efekt 5.5 2,290
1982 Komedi Görsel Efekt 2.3 691
1980 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 6,586
1980 Korku Sanat Bölümü 5.5 1,382
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018