Giriş Kayıt
Deborah Evans

Deborah Evans


Set Dekoratörü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Deborah Evans, set dekoratörü, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.1 38,273

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.5 45,484
2002 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 7.3 4,706

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.8 181,419
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 252,890
1988 Suç Set Dekoratörü 6.0 2,219

Özel Araştırmalar
1987 Suç Set Dekoratörü 5.9 120

Arya
1987 Komedi Set Dekoratörü 5.8 2,369

Ölmek İçin Geç Değil
1986 Aksiyon Set Dekoratörü 4.9 1,208
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019