Giriş Kayıt
David J. Evans

David J. Evans


Kostümcü

David J. Evans, kostümcü.

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (2004), 102 Dalmaçyalı (2000), Şimşekkıran (2006), Afacanlar İşbaşında (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Kostüm Bölümü 7.6 405,311

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Kostüm Bölümü 7.5 440,240

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.1 22,039

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Kostüm Bölümü 7.7 474,902

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Kostüm Bölümü 7.9 475,140

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Kostüm Bölümü 3.7 5,008

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Kostüm Bölümü 7.4 479,080

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Kostüm Bölümü 7.6 555,025

102 Dalmaçyalı
2000 Macera Kostüm Bölümü 4.9 31,008

Zafer Vuruşu
2000 Dram Kostüm Bölümü 6.3 1,997

Gladyatör
2000 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.5 1,180,695

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Çeşitli 8.6 1,077,975
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019