Giriş Kayıt
Dave Evans

Dave Evans


Dave Evans,

Manolya (1999), Judas Kiss (1998), Simpatico (1999), Route 9 (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Manolya
1999 Dram 0 8.0 266,365
1999 Dram 0 4.5 3,165
1999 Dram 0 6.2 363
1998 Suç 0 6.1 887
1998 Suç 0 6.4 3,327
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019