Giriş Kayıt
Dave Evans

Dave Evans


Kameraman

Dave Evans, kameraman.

Monty Python Live (Mostly) (2014), Little Britain: Live (2006), The Quatermass Experiment (2005), (1998) "Great Performances" Cats (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 8.0 167
2014 Komedi Kameraman 7.7 1,966
2013 Müzik Kameraman 8.6 48
2006 Komedi Kameraman 7.6 849
2005 Dram Kameraman 5.3 526
2002 Komedi Kameraman 8.7 98,352
2001 Müzik Kameraman 8.7 234
1998 Dram Kameraman 7.8 3,270
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019