Giriş Kayıt
Clive Evans

Clive Evans


Clive Evans,

Özgürlük Yemini (2011), Gavin & Stacey (2007), Bir Başka Ben (2013), Young Dracula (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Başka Ben
2013 Gizem 0 4.7 4,901

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon 0 6.2 37,935
2010 Dram 0 7.1 55
2007 Komedi 0 8.0 12,415
2006 Komedi 0 7.8 1,223
2005 Macera 0 8.7 180,614
2001 Komedi 0 6.8 1,117
1984 Suç 0 6.6 2,390
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019