Giriş Kayıt
Cindy Evans

Cindy Evans


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Cindy Evans, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Akıl Defteri (2000), Not: Seni Seviyorum (2007), Ayı Teddy 2 (2015), Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 142,370

Sniper: Duvar
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 19,332

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 160,612

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 157,863

Aile Sırları
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 78,215

Vahşiler
2012 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.5 114,164

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 5.5 101,061

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.8 43,265
2010 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 8.3 24,084

Aşk Ateşi
2008 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.8 17,327

Marley ve Ben
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 133,677
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 374

Not: Seni Seviyorum
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 189,268

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.5 60,833

Tek Başına
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 36,554

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.1 48,566

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 61,277

Polly Gelince
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 116,931

On Üç
2003 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.8 75,015

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Kostüm Bölümü 5.5 5,380

Kapan
2002 Suç Kostüm Bölümü 6.2 21,471
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 15,091

Süper Ot
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 49,074

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Kostüm Bölümü 6.7 78,971

Akıl Defteri
2000 Gizem Kostüm Tasarımcısı 8.5 1,009,663

Aydaki Adam
1999 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 114,940

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 210,497

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 34,620

Hayal Şarkısı
1996 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 56,148

Kara Koyun
1996 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 33,322

Tehlikeli Bekleyiş
1995 Dram Kostüm Bölümü 6.3 11,868
1995 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 5,931
1995 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 2,053
1993 Macera Kostüm Bölümü 5.8 1,302
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019