Giriş Kayıt
Mark Evanier

Mark Evanier (67)


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Mark Evanier, 02 Mart 1952 Santa Monica, California, ABD doğumlu senarist, oyuncu, yapımcı.

Garfield and Friends (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1952
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 61 Belgesel Oyuncu 7.5 2,362
2010 58 Belgesel Oyuncu 7.1 818
2004 Komedi Oyuncu 6.0 1,206
1996 Animasyon Senarist 8.1 11,857
1995 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.3 9,268
1984 Animasyon Çeşitli 6.1 945
1983 Animasyon Senarist 8.0 3,792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019