Giriş Kayıt
Sim Evan-Jones

Sim Evan-Jones


Editör, Editör, Oyuncu

Sim Evan-Jones, editör, editör, oyuncu.

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005), Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan (2008), Nanny McPhee Büyük Patlama (2010), Yeni Yılın İlk Çekilişi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Taş Devri Firarda
2018 Animasyon Editör 6.1 13,364

Kuzular Firarda
2015 Animasyon Editör 7.4 31,544

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Editorial Department 7.3 57,936
2014 Aksiyon Editorial Department 5.5 98,024

Kahraman İkili
2013 Animasyon Editorial Department 5.9 20,506

Yeni Yılın İlk Çekilişi
2012 Fantastik Editör 6.8 7,550

Bay Pip
2012 Dram Editör 7.2 3,246

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Editör 6.1 23,803

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Editör
Oyuncu
6.5 173,296

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Oyuncu
Editör
6.9 330,126

Madagaskar
2005 Animasyon Editorial Department 6.9 317,869

Şrek 2
2004 Animasyon Editör 7.2 367,010

Şrek
2001 Animasyon Editör 7.9 541,990

Mısır Prensi
1998 Animasyon Editorial Department 7.1 105,361

Kahraman köpek balto
1995 Animasyon Editör 7.1 35,361
1993 Animasyon Editorial Department 6.1 12,099
1991 Animasyon Editorial Department 6.5 20,647
Dizi Altyazıları
Vikings (4,218) Arrow (2,915) The Flash (2,533) Supernatural (1,730) Titans (1,699) Doctor Who (1,592) Outlander (1,450) The Big Bang Theory (1,197) The Gifted (1,145) La Casa de Papel (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018