Giriş Kayıt
Larry Eudene

Larry Eudene


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Larry Eudene, oyuncu, yönetmen asistanı.

Zor Saatler (2016) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Larry David Eudene
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kadavra
2018 Korku Oyuncu 5.2 8,765
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 17,087

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi Oyuncu 6.5 12,762

Kara Gün
2016 Suç Oyuncu 7.4 74,457

Gecenin Kanunu
2016 Suç Oyuncu 6.4 46,370

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 184,301

Zor Saatler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 55,269

Kara Düzen
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 154,333
2015 Suç Oyuncu 5.1 1,422

İşimiz İş
2015 Komedi Oyuncu 5.4 28,486

Yargıç
2014 Suç Oyuncu 7.4 160,754

Düzenbaz
2013 Suç Oyuncu 7.2 414,491
2012 Komedi Oyuncu 4.3 674

Büyük Silahlarla Çıplak Rahibeler
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 5,194

Delicious'un Yeteneği
2010 Dram Oyuncu 5.7 1,731

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 130,271

Büyük Beyaz Yumruk
1996 Komedi Çeşitli 5.4 7,959
1991 Komedi Çeşitli 5.8 3,408
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,875
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 8,519
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019