Giriş Kayıt
Adriana Esteves

Adriana Esteves (49)


Oyuncu

Adriana Esteves Agostinho, 15 Aralık 1969 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu.

A Lua Me Disse (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adriana Esteves Agostinho
Doğum Tarihi: 15 Aralık 1969
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Takma İsmi: Trovoada
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.62 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 2.8 41,778
2018 Suç Oyuncu 8.1 52
2018 Komedi Oyuncu 6.4 82
2018 49 Oyuncu 7.3 815
2016 47 Dram Oyuncu 7.4 102
2016 Dram Oyuncu 9.0 463
2016 47 Dram Oyuncu 6.7 406
2015 Dram Oyuncu 5.8 57
2015 Suç Oyuncu 8.3 257
2012 Komedi Oyuncu 8.1 1,459
2011 Komedi Oyuncu 7.1 79
2010 Komedi Oyuncu 7.5 104
2010 Biyografi Oyuncu 7.3 40
2007 Komedi Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 7.8 280
2005 Dram Oyuncu 6.1 65
2005 Dram Oyuncu 9.1 8
2004 Komedi Oyuncu 7.9 506
2003 Macera Oyuncu 5.7 180
2002 Komedi Oyuncu 7.4 84
2000 Oyuncu 5.6 88
2000 Komedi Oyuncu 8.1 290
2000 Komedi Oyuncu 6.0 31
1998 Dram Oyuncu 6.5 161
1997 Dram Oyuncu 7.2 101
1996 Oyuncu    
1995 Komedi Oyuncu 7.6 100
1995 Dram Oyuncu 7.4 19
1992 Dram Oyuncu 7.6 148
1989 Dram Oyuncu 7.4 70
Film Altyazıları
Us (6,517) Shazam! (3,468) The Professor (3,343) Il primo re (1,997) Ying (1,884) Maria (1,611) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,313) The Perfection (1,125) Avengers: Endgame (1,036) Rim of the World (950)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,253) Chernobyl (34,601) The 100 (3,538) The Big Bang Theory (3,060) Killing Eve (2,494) The Blacklist (1,981) Vikings (1,514) Breaking Bad (1,211) Friends (1,100) One-Punch Man (1,019)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019