Giriş Kayıt
Alberto Esteban

Alberto Esteban


Görsel Efekt, Oyuncu

Alberto Esteban, görsel efekt, oyuncu.

Grupo 7 (2012), Gölgeler Ormanı (2006), Primos (2011), Cachorro (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alberto Estéban
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Görsel Efekt 6.3 3,838
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 4,847
2011 Komedi Görsel Efekt 6.7 4,055
2010 Komedi Görsel Efekt 4.8 86

Gölgeler Ormanı
2006 Dram Görsel Efekt 5.7 4,986
2004 Komedi Görsel Efekt 7.2 3,419

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Görsel Efekt 7.1 1,683
2002 Dram Görsel Efekt 5.9 644

Yasak Bölge
2002 Macera Görsel Efekt 6.5 1,084
2001 Komedi Görsel Efekt 6.3 176
2001 Dram Görsel Efekt 7.0 507

Kilometer Zero
2000 Komedi Görsel Efekt 7.2 1,683
1999 Komedi Görsel Efekt 6.5 709
1999 Dram Görsel Efekt 6.4 2,556

Aç Gözünü
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 58,959
1991 News Oyuncu 6.6 201
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019