Giriş Kayıt
Alberto Esteban

Alberto Esteban


Görsel Efekt

Alberto Esteban, görsel efekt.

Grupo 7 (2012), Gölgeler Ormanı (2006), Primos (2011), Cachorro (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alberto Estéban
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Görsel Efekt 6.3 3,787
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 4,769
2011 Komedi Görsel Efekt 6.7 3,996
2010 Komedi Görsel Efekt 4.8 85

Gölgeler Ormanı
2006 Dram Görsel Efekt 5.7 4,934
2004 Komedi Görsel Efekt 7.2 3,396

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Görsel Efekt 7.1 1,659
2002 Dram Görsel Efekt 5.9 642

Yasak Bölge
2002 Macera Görsel Efekt 6.5 1,080
2001 Komedi Görsel Efekt 6.3 174
2001 Dram Görsel Efekt 7.0 504

Kilometer Zero
2000 Komedi Görsel Efekt 7.2 1,676
1999 Komedi Görsel Efekt 6.5 703
1999 Dram Görsel Efekt 6.4 2,527

Aç Gözünü
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 58,476
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018