Giriş Kayıt
Jill Esmond

Jill Esmond (82)


Oyuncu

Jill Esmond-Moore, 26 Ocak 1908 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Düzenbaz (1931), Thirteen Women (1932), A Man Called Peter (1955), The Bandit of Sherwood Forest (1946) gibi yapımlarla biliniyor.

Jill Esmond, 28 Temmuz 1990 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jill Esmond-Moore
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1908
Ölüm Tarihi: 28 Temmuz 1990
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Jill Esmond-Moore
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel Oyuncu 7.4 58
1955 Aksiyon Oyuncu 7.6 871
1955 47 Biyografi Oyuncu 7.1 1,122
1954 46 Macera Oyuncu 6.5 1,482
1950 Dram Oyuncu 7.8 177
1948 40 Gerilim Oyuncu 6.6 421
1946 38 Dram Oyuncu 6.6 434
1946 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 538
1944 36 Aile Oyuncu 6.2 167
1944 36 Komedi Oyuncu 6.2 1,247
1944 36 Dram Oyuncu 7.0 1,795

Unutulan Yıllar
1942 34 Dram Oyuncu 7.9 8,350
1942 34 Dram Oyuncu 7.2 958
1942 34 Dram Oyuncu 7.0 721
1942 34 Dram Oyuncu 6.6 1,397
1932 24 Dram Oyuncu 6.2 1,773

Düzenbaz
1931 23 Dram Oyuncu 5.7 3,525
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024