Giriş Kayıt
Jesse Escochea

Jesse Escochea


Oyuncu, Yapımcı

Jesse Escochea, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Jessee Escochea
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen Asistanı
3.6 137
2014 Suç Çeşitli 9.0 434,685
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 5,810
2012 Dram Çeşitli 7.9 19,784
2011 Suç Oyuncu 6.1 460
2007 Suç Çeşitli 7.6 2,000
2007 Suç Çeşitli 8.3 31,396
2006 Dram Oyuncu 6.7 934
2004 Bilim-Kurgu 4.3 297
2003 Dram Oyuncu 7.3 238
2002 Suç Çeşitli 8.7 65,418
1994 Macera Oyuncu 5.6 149
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019