Giriş Kayıt
Robert Erlik

Robert Erlik (71)


Yapımcı

Robert Erlik, 09 Ekim 1898 doğumlu yapımcı.

One Girl's Confession (1953) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1898
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 59 Suç Yapımcı 6.3 115
1955 57 Dram Yapımcı 6.9 47
1954 56 Kara Film Yapımcı 6.5 132
1953 55 Dram Yapımcı 6.5 303
1952 54 Dram Yapımcı 6.2 103
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,262) Supernatural (1,929) Arrow (1,656) Titans (1,500) Outlander (1,308) Better Call Saul (1,206) La Casa de Papel (1,151) Doctor Who (940) The Last Ship (835) Kidding (821)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018