Giriş Kayıt
Robert Erlik

Robert Erlik (71)


Yapımcı

Robert Erlik, 09 Ekim 1898 doğumlu yapımcı.

One Girl's Confession (1953) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1898
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 59 Suç Yapımcı 6.3 120
1955 57 Dram Yapımcı 6.8 49
1954 56 Kara Film Yapımcı 6.5 133
1953 55 Dram Yapımcı 6.5 308
1952 54 Dram Yapımcı 6.2 105
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019