Giriş Kayıt
Robert Erlik

Robert Erlik (71)


Yapımcı

Robert Erlik, 09 Ekim 1898 doğumlu yapımcı.

One Girl's Confession (1953) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1898
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 59 Suç Yapımcı 6.4 96
1955 57 Dram Yapımcı 6.9 42
1954 56 Kara Film Yapımcı 6.5 106
1953 55 Dram Yapımcı 6.4 255
1952 54 Dram Yapımcı 6.3 83
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018