Giriş Kayıt
Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson


Dublör, Oyuncu

Fredrik Eriksson, dublör, oyuncu.

Den tredje vågen (2003), The Invisible (2002), Johan Falk: Vapenbröder (2009), Karanlık Çökünce (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 2,193
2008 Suç Oyuncu 5.6 376

Karanlık Çökünce
2006 Dram Dublör
Oyuncu
7.4 1,614
2006 Suç Dublör 5.8 394
2005 Suç Dublör 6.0 569
2003 Aksiyon Dublör 6.3 3,375
2002 Dram Dublör 6.8 530
2002 Dram Dublör 6.3 191

The Invisible
2002 Dram Dublör 6.5 2,845
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019