Giriş Kayıt
Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson


Dublör, Oyuncu

Fredrik Eriksson, dublör, oyuncu.

Den tredje vågen (2003), The Invisible (2002), Johan Falk: Vapenbröder (2009), Karanlık Çökünce (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 2,140
2008 Suç Oyuncu 5.6 373

Karanlık Çökünce
2006 Dram Dublör
Oyuncu
7.4 1,608
2006 Suç Dublör 5.9 391
2005 Suç Dublör 6.0 565
2003 Aksiyon Dublör 6.3 3,327
2002 Dram Dublör 6.8 530
2002 Dram Dublör 6.3 190

The Invisible
2002 Dram Dublör 6.5 2,819
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018