Giriş Kayıt
Lisa Eriksdotter

Lisa Eriksdotter


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Lisa Eriksdotter, yönetmen asistanı, yönetmen.

Tomten är far till alla barnen (1999), "Wallander" Innan frosten (2005), Göldeki Hayalet (2004), Son Sözleşme (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen 7.3 1,020

Kolay Para II
2012 Aksiyon Çeşitli 6.2 6,631
2010 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 1,036

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız
2009 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 62,314
2008 Suç Yönetmen Asistanı
Çeşitli
6.6 690
2006 Suç Çeşitli 5.9 362
2006 Suç Çeşitli 5.8 398
2005 Suç Çeşitli 5.8 380
2005 Suç Çeşitli 6.0 573
2005 Suç Çeşitli 6.0 1,615

Göldeki Hayalet
2004 Korku Yönetmen Asistanı
Çeşitli
4.6 1,857
2001 Dram Çeşitli 4.3 145
1999 Komedi Çeşitli 6.8 5,803

Son Sözleşme
1998 Suç Çeşitli 6.3 1,177
1997 Suç Çeşitli 7.4 3,455
1995 Dram Çeşitli 5.3 506
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019